Hírek, újdonságok
Hírek, újdonságok
Az Elitsec Kft tevékenységeivel kapcsolatos hírekről, újdonságokról szeretnénk tájékoztatni Önöket ezen az oldalon. Kérjük válassza ki az Önt érdeklő érdekességeket.
Hírek, újdonságok.

Elitsec Kft.
Keresés a hírek kategóriája szerint:
Elitsec News6
A gázkisüléses világítótestek esetére az Elitsec Kft. saját modulrendszert fejlesztett ki, mely 25-35 százalékos elektromos energiamegtakarítást jelent a felhasználói számára. A VEMP modulok különböző teljesítmény tartományokban állnak a felhasználók rendelkezésére. A VEMP modulok gyorsan megtérülő beruházást jelentenek fénycsöves, higanygőz vagy nátriumlámpás megvilágítások esetében. Kérjük, hogy olvassa el a csatolt PDF dokumentumot további információkért!

Elitsec News2
Ezen az oldalon fontos információkat szándékozunk megjeleníteni az Ön számára is. Tájékoztatni szeretnénk a különböző tevékenységeinkről és a rendszereinkkel kapcsolatos technikai hírekről. Ha új készülékek vagy rendszerek jelennek meg az informatikai területen azokról is beszámolunk. Természetesen ugyanez vonatkozik az erősáramú vagy biztonságtechnikai szakterületen megjelenő újdonságokra is.


Copyright © Elitsec Ltd.
elitsec@elitsec.hu

www.elitsec.hu